Onderhoud
Vanaf:
€138,-
Accu check
Bij ons:
€0,-
Airco check
Bij ons:
€19,50
APK
Vanaf:
€19,95
Auto check
Vanaf:
€19,95
Mini beurt
Vanaf:
€89,-
Remblokken
Vanaf:
€96,50
Ruitenservice
Bij ons:
GRATIS

Het voordeel van onderhoud bij Kia onderhoudsspecialist de Graaff.
Kia onderhoudsspecialist de Graaff is het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Kia en onze modellen. De Kia onderhoudsspecialist bezit alle kennis over recente en de oudere Kia’s. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Kia in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal één keer per jaar* voor onderhoud naar de Kia onderhoudsspecialist komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

De Kia fabrieksgarantie op uw auto blijft onverminderd geldig wanneer u onderhoud laat uitvoeren door De Graaff Autobedrijven. De Europese Mobiliteitsservice of Pech-Onderweg-pas kan voor € 14,95 worden verstrekt.

* Voor auto’s die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden is het fabrieksvoorschrift elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Onderhoud op maat.
Als u uw auto voor onderhoud bij ons brengt, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij geven u in overleg met u advies voor optimaal onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en het gebruik van de auto. Het onderhoudsschema van Kia is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies.

Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van remblokken of uitlaat, dan nemen wij desgewenst contact met u op. Wij informeren u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de Kia onderhoudsspecialist te kiezen wanneer uw Kia aan onderhoud of reparatie toe is: u bent verzekerd van originele Kia-onderdelen en de deskundigheid van de Kia-technicus.

Offerte.
Wilt u advies op maat of een afspraak inplannen, dan kunt u contact opnemen met onze werkplaats voor een prijsopgave of afspraak.
Dit kan via 0416 – 33 25 61 of via onze contactpagina.

© 2019. KIA Onderhoud Waalwijk